Carrière

Medewerkers van Van Vulpen zijn gedreven winnaars en gaan voor elkaar door het vuur. Samen willen wij elke wedstrijd winnen. Wie carrière wil maken en vooruit wil, is bij ons op zijn of haar plek! Cruciaal voor ons is, dat wij mensen het werk laten doen dat écht bij ze past. De één is een uitvoerder, de ander voelt zich nu eenmaal beter thuis op kantoor.

Individuele coaching

Binnen Van Vulpen geven wij elkaar persoonlijke aandacht, in alle lagen van de organisatie. Wij geven vooral leiding vanuit het hart, mensgericht dus. Omdat Van Vulpen een platte organisatie is, is de afstand tot het managementteam minimaal. We gaan amicaal en informeel met elkaar om, maar zijn tegelijkertijd helder, corrigerend wanneer nodig en stellen duidelijke grenzen. Het gaat uiteindelijk om de prestatie, het werk moet perfect gedaan worden! Zo begeleidt onze eigen coach Esther van Toledo zowel ons als managementteam als elke individuele medewerker in zijn of haar ontwikkeling als medewerker en als mens.

Voor elke medewerker de juiste functie

Omdat Van Vulpen sterk blijft groeien, zoeken we steeds naar nieuwe, jonge mensen. Voor elke nieuwe medewerker zoeken wij de juiste functie en bieden vervolgens vakgerichte trainingen en programma’s voor competentieontwikkeling. Een voorbeeld is ons eigen opleidingsprogramma ‘Van talent naar professional’.

Jong team

De gemiddelde leeftijd van het team van Van Vulpen is nog geen 30 jaar. Medewerkers beginnen jong, sommigen als stagiaire, en kunnen snel doorgroeien naar functies met steeds meer verantwoordelijkheden. Hoe klein of groot een opdracht ook is, de mening van de mensen die de klus uitvoeren, telt zwaar. Belangrijke beslissingen nemen we samen, want: Wij zijn Van Vulpen.


Niet alleen biedt dat een aantrekkelijk toekomstperspectief, jonge mensen denken vaak out-of-the-box. Daarmee maakt Van Vulpen als onderneming het verschil.