Van Vulpen opent nieuw bedrijfspand in Gorinchem

GORINCHEM – Op zaterdag 17 september opende Van Vulpen op ludieke wijze haar deuren voor collega’s, familie van collega’s, omwonenden, oud-medewerkers en pensionarissen. Bezoekers konden een kijkje nemen in het bedrijfspand aan de Stephensonweg dat onder meer opvalt door zijn duurzame en transparante karakter. Tijdens de opening waren er verschillende activiteiten voor kinderen, en men kon op eigen initiatief een rondleiding volgen door het pand.

Het bedrijf Van Vulpen, dat werkzaam is in de ondergrondse infra, is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Op dit moment zijn er 650 mensen werkzaam voor het bedrijf. Met trots deelt Ralph Peeters, Algemeen directeur van Van Vulpen, mede: “Met ons vierde kantoor in Gorinchem zijn wij er wederom in geslaagd om een prettige werkplek te creëren voor onze medewerkers. Zo zijn de bureaus in hoogte verstelbaar en heeft iedereen maar liefst drie beeldschermen tot zijn beschikking. Ook de beglazing van de kantoren, de gezellige kantine en de sport- en ontspanningsruimtes zorgen voor de gewenste verbinding. Iets wat wij binnen Van Vulpen ontzettend belangrijk vinden aangezien wij dagelijks ondernemen vanuit de gedachte: Samen komen is een begin; samen blijven is vooruitgang en samenwerken is succes!”.

Begin augustus 2021 begon de verbouwing met de afbraak van het huidige pand. Maandenlang is door diverse bedrijven waaronder AXANCE hard gewerkt om een jaar later dit bedrijfspand aan de Stephensonweg te realiseren. Het bedrijfspand bevat zonnepanelen, een warmtepomp en laadlocaties voor de auto’s.

Tijdens de opening werd geen traditioneel lintje doorgeknipt, maar een heuse kabel. Deze kabel werd doorgeknipt door, Mevrouw Reinie Melissant-Briene, de burgemeester van Gorinchem met een hydraulische schaar.

Activiteiten
Op het terrein waren verschillende foodtrucks aanwezig. Van Hollandse poffertjes tot burrito’s en van heerlijke Italiaanse pizza’s tot verkoelende ijsjes als dessert. De kinderen konden onder andere trampoline springen, VR-bril spellen spelen, geschminkt worden, een bus beschilderen, naar een pannashow, met Victor de mascotte op de foto en in een draaimolen. Kortom voor ieder wat wils!