Aansluitingen

We zijn dagelijks werkzaam in het aanleggen, wijzigen en vervangen van huisaansluitingen in opdracht van verschillende netbeheerders.

Aansluitingen vervangen

Het vervangen van aansluitingen, ook wel saneren van aansluitingen genoemd, gebeurt op initiatief van de netbeheerder. Als uw aansluiting vervangen moet worden dan zal u door de netbeheerder of door ons per brief benaderd worden.

 

Aansluitingen aangevraagd via mijnaansluiting.nl

Heeft u via www.mijnaansluiting.nl een aanvraag gedaan voor aansluitwerkzaamheden? Dan vindt u onderstaand de gebieden waar u Van Vulpen kunt verwachten om de werkzaamheden uit te voeren.

Voorafgaand aan de werkzaamheden nemen wij telefonisch of per mail contact met u op.

 

Provincie Noord-Brabant:

In onderstaand gebied (donker geel, 1b en 2a) voert Van Vulpen werkzaamheden uit t.b.v. aansluitingen in opdracht van Brabant Water en Enexis (samenwerkingsverband Synfra). Telecomwerkzaamheden worden hier niet door Van Vulpen uitgevoerd.

Hebt u vragen over uw aanvraag in onderstaand gebied? Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met 0183-645019 of mail naar aansluitingenbrabant@vanvulpen.eu

 

Provincie Utrecht:

In onderstaand gebied (Roze gemarkeerd) voert Van Vulpen werkzaamheden uit t.b.v. aansluitingen in opdracht van KPN Glasvezel (v/h Reggefiber), Stedin, Vitens en VodafoneZiggo.

Hebt u vragen over uw aanvraag in onderstaand gebied? Neem dan per mail contact op met Combi-Midden@vanvulpen.eu of bel naar 0183-611104

 

Overige gebieden

Heeft u een vraag over een aansluiting buiten deze gebieden en is het bekend dat Van Vulpen deze werkzaamheden uit gaat voeren?

Mail dan naar info@vanvulpen.eu of bel naar 0183–645060