Verleggen DN1000 leiding in Waalhaven

Verleggen DN1000 leiding in Waalhaven

Video afspelen
Leidingen voor water

Leidingen voor water

We leggen alle vormen van leidingen voor water aan, monteren ze ofpassen ze aan. Van distributieleidingen naar woningen of bedrijven(klantgedreven) tot transportleidingen over grote afstanden (netgedreven).

Ook kunnen we met elk materiaal uit de voeten, van glasvezelkunststof, staal,kunststof tot beton. We beschikken over onze eigen monteurs, fitters en lassers én middelen om de gewenste koppelingen te maken.

Vanzelfsprekend werken we volgens de richtlijnen van het KIAD (Kwaliteit InstructieAanleg Drinkwater).

Contact opnemen

Distributie en transport van water

Wij leggen regelmatig hoogspanningskabels aan door steden en langs snelwegen. Het is van cruciaal belang dat vitale complexen als fabrieken, ziekenhuizen, voetbalstadions en datacenters kunnen doordraaien.

Distributie en transport van water

Transportleidingen

De diameters van transportleidingen varieren van 400 tot 1.200 mm. We leggen ze aan in open ontgraving of middels gestuurd boren, als graven niet kan.

Transportleidingen
Leidingen voor gas

Leidingen voor gas

Om woningen gasloos te maken, zijn andere gasnetten nodig. Maar overal liggen gasleidingen en het is onmogelijk om in één keer om te schakelen.

Daarom moeten veel bestaande gasleidingen worden aangepast,onderhouden, vernieuwd of vervangen. Of het nu gaat om een woonhuis, eenflatgebouw of een fabriekscomplex, we leggen alle vormen van leidingen aan,monteren ze of passen ze aan.

We beschikken over onze eigen monteurs, fitters en lassers én middelen om de gewenste koppelingen te maken. Onze expertise omvat het ontwerp, de montage van leidingen enhulpstukken en het testen op druk en volume.

Contact opnemen

Gasleidingen (hoge en lage druk)

Vande aanleg van lage druk-gas (LD) voor distributie naar eindgebruiker of afnemer tot de aanleg van transportleidingen voor hoge druk-gas (HD).

Gasleidingen (hoge en lage druk)

Gasleidingen (hoge en lage druk)

Vande aanleg van lage druk-gas (LD) voor distributie naar eindgebruiker of afnemer tot de aanleg van transportleidingen voor hoge druk-gas (HD).

Gasleidingen (hoge en lage druk)
Warmte

Warmte

Het aantal warmtenetten in Nederland neemt toe. Warmtenetten dragen bij aan de transitie naar een klimaatneutraal energiesysteem.

Het aanleggen van de leidingen is een specialisme op zich. Vooral door de temperatuurverschillen tussen de leidingen en hun omgeving en door de specifieke koppelingen. Deze werkzaamheden zijn bij ons in veilige handen, inclusief het waarborgen van de leveringszekerheid.

Contact opnemen
Warmte

Voortdurende verduurzaming

Klimaatverandering en strikte richtlijnen van opdrachtgevers vragen om continue verduurzaming van onze activiteiten. We doen er alles aan om onze CO2-uitstoot te beperken en maatschappelijk verantwoord te werken.

Zo investeren we in klimaatneutrale kantoorpanden, elektrische (personen)auto’s, laadpalen en snelladers, accupacks, elektrisch materieel en waterstof.

Duurzaam materieel Waterstof en groene stroom Duurzaam materieel Waterstof en groene stroom Duurzaam materieel Waterstof en groene stroom
Duurzaam materieel
Waterstof en groene stroom
Papland8
1400
Zonnepanelen op onze kantoorpanden
schiedam
Samen
Behalen we uw duurzaamheidsdoelen

ISO 14001

Certificaat
Ons milieubeleid is verankerd in onze bedrijfsstrategie.

CO2 Prestatieladder

Certificaat
We voldoen aan niveau 5 van de CO2-Prestatieladder en zijn voortdurend bezig om onze CO2-uitstoot te reduceren.
Procesmatig werken dankzij PROQS

Procesmatig werken dankzij PROQS

Al onze processen hebben we met ons eigen IT-systeem Proqs gestandaardiseerd. Door procesmatig te werken, weten we van tevoren exact welke onderdelen we voor een project nodig hebben. Elke stap wordt op het juiste tijdstip, door de juiste persoon en met het juiste materieel en gereedschappen gezet. Continu zijn we bezig om onze processen te verbeteren, dus worden we elke dag een beetje beter.

  • Lage faalkosten
  • Mijlpalen worden op tijd behaald
  • Voortborduren op onze vele eerdere projecten

Industriële uitdagingen

Bij elke renovatie of herinrichting van industriëleinfrastructuren denken we intensief mee over welke duurzame inrichting wenselijkof noodzakelijk is.

Om de overlast boven de grond te beperken, stemmen we onzeleidingwerkzaamheden af met alle betrokken stakeholders en overheden.

botlek

“De mentaliteit bij Van Vulpen is dat we het samen doen. Dat spreekt me aan, je staat er niet alleen voor.”

Raymond
Raymond
Monteur gas/water
energietransitie
leidingen leidingen energietransitie leidingen

Passend materieel voor elk project

Voor elk project zetten we passend materieel in. We investeren volop in verdere verduurzaming van ons materieel en wagenpark, onder andere door te elektrificeren.

Elektrische stampers & trilplaten

Elektrische stampers & trilplaten

Efficiënt en milieuvriendelijk, onze elektrische stampers en trilplaten leveren topresultaten

Graafmachine

Graafmachine

Betrouwbaar en efficiënt, onze graafmachines zijn essentieel voor elk graafproject.

Werkbussen

Werkbussen

Onze werkbussen zijn speciaal uitgerust om elk project efficiënt te ondersteunen

Shovels

Shovels

Onze shovels staan klaar om de uitdagingen van ondergrondse infrastructuur moeiteloos aan te pakken.

Onze projecten

Mauris euismod sem sed felis venenatis dapibus. Vestibulum vel lorem rhoncus nibh convallis lobortis. Etiam hendrerit. Mauris euismod sem sed felis venenatis dapibus. Vestibulum vel lorem rhoncus nibh convallis lobortis. Etiam hendrerit.

Ons eigen engineering-team

Met ons eigen engineering-team spelen we een essentiële rol in de transformatie van de ondergrondse infra naar een duurzame en toekomstbestendige omgeving. Van wijksaneringen van gas, water en elektra tot de aanleg van kabels voor wind- en zonneparken.

Het team ontwerpt technische en innovatieve constructies en werkt ze uit in gedetailleerde tekeningen voor kabel- en leidingtracés.

Ons eigen engineering-team
Kom werken bij Van Vulpen

Kom werken bij Van Vulpen

Ben je enthousiast geworden door onze projecten? Wil jij samen met gezellige en vakkundige collega’s een vitale rol vervullen in het verduurzamen van Nederland?